Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Sportstøj /  Børnetøj / 

Regntøj til Børn

Regntøj til børn

Regntøj er uundværligt i enhver børnegarderobe. I Danmark, hvor vi har relativt meget regn, er det vigtigt med godt og åndbart regntøj til børn, så ungerne kan holde sig tørre i regnen uden at blive svedige. Hos XXL forhandler vi det bedste regntøj til børn til gode priser.

Når du skal købe nyt regntøj til dit barn, er der flere ting, du bør overveje. Hvad skal dit barn bruge regntøjet til? Hvilken årstid skal regntøjet passe til? Skal der være plads til en tyk trøje under regnjakken? Skal regnbukserne have seler? Og hvor åndbart skal regntøjet være? Læs videre her, og bliv klogere på regntøj til børn.


Åndbart regntøj til børn

Hos XXL forhandler vi et stort udvalg af åndbart regntøj til børn. At regntøj er åndbart betyder, at huden kan ånde i det, så der ikke skabes kondens inden i regntøjet. Med et sæt godt og åndbart regntøj undgår dit barn derfor at blive svedig, når det regner.

En af vores meget populære åndbare regnjakker er Thelma regnjakken fra Didriksons. Regnjakken er til større børn, og med sit fede design og sin gode kvalitet bliver den hurtigt en favorit i garderoben året rundt.


Regnbukser til børn – med eller uden seler?

Regnbukser til børn fås med og uden seler. Det kan være svært at vide, hvad man skal vælge, når man køber regntøj til børn. Generelt kan man sige, at regnbukser med seler er gode til mindre børn og til meget aktive børn, der klatrer, triller og leger aktivt i regnvejr.

Selerne sørger for, at regnbukserne bliver, hvor de skal. Samtidig går regnbukser med seler længere op på kroppen end regnbukser uden seler. Derfor beskytter de ekstra godt mod regn, hvis regnjakken kryber op, mens barnet leger.

Regnbukser uden seler er gode til større børn og børn, der ikke leger så vildt i regnen. Vær desuden opmærksom på, om dit barn bedre kan lide komforten ved den ene type regnbukser frem for den anden.


Det bedste regntøj til børn

Det bedste regntøj til børn skal leve op til mange krav. Det skal være slidstærkt, så der ikke kommer huller i under leg. Det skal være vandtæt, så regnen ikke trænger igennem. Og det skal være behageligt at have på, så dit barn kan bevæge sig frit.

Hos XXL forhandler vi kun gode mærker, så du kan få det bedste regntøj til dit barn. I vores udvalg af regntøj til børn finder du blandt andet regntøj fra Helly Hansen, Didriksons og Five Seasons.


Prisgaranti på regntøj til børn

Fordi vi køber stort ind af alle de bedste mærker, kan vi tilbyde gode priser på regntøj til børn. Hos XXL tilbyder vi dig desuden prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder en af vores varer i en anden dansk butik - fysisk såvel som online - op til 30 dage efter, du har handlet med os, så matcher vi prisen. Læs mere om betingelserne for prisgaranti.

Til toppen