Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

Guide /

Handelsbetingelser

Indhold

 1. Generelt
 2. Levering og montering
 3. Priser
 4. Betaling
 5. Fortrydelsesret
 6. Reklamationer
 7. Personoplysninger
 8. Kontakt
 9. Privatliv
 10. Bilag 1

1. Generelt

 1. Disse betingelser gælder for dit køb af varer og andre ydelser på XXLs hjemmeside www.xxl.dk
 2. Det er kun forbrugere, der kan købe varer og ydelser på XXLs hjemmeside www.xxl.dk, og ved bestilling af varer på www.xxl.dk bekræfter du, at du ikke køber varer som erhvervsdrivende eller med henblik på videresalg. Ønsker du at handle som erhvervsdrivende, bedes du kontakte vores kundeservice.
 3. XXL er ejet og drives af XXL Sports & Outdoor ApS, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup. Tlf.: 0045-28518085. CVR-nr.: 37 42 61 56 - OBS BYTTE OG RETURVARE SKAL SENDE VORES LAGER - SE HVOR NEMT DU KAN BYTTE OG RETURNERE HER
 4. Såfremt du har købt blankvåben (knive mv.), og du har i sinde at bruge dette blank våbnet, til andet end anerkendelsesværdigt formål (jagt, fiskeri og lignende, er anerkendelsesværdigt formål) er det dit eget ansvar at søge de nødvendige tilladelser hos politiet. Hertil skal det oplyses, at vores lager ligger i Sverige, hvorfor indførelses tilladelse kan være nødvendigt, hvis du ikke skal anvende blank-våbnet til andet end et anerkendelsesværdige formål.​
 5. I forbindelse med tilbudskampagner, udsalg eller lignende tages der forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer og størrelser. 

2. Levering og montering

 1. Levering
  1. Vi afsender din vare 1-5 dage efter du har modtaget din ordrebekræftelse, afhængig af varetypen, hvis ikke andet er anført ud fra den enkelte vare. (Læs mere om vores leveringsmuligheder, herunder levering selskab her.)
  2. Vær opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, vil du have mulighed for én yderligere leveringsaftale. Hvis denne aftale ikke bliver overholdt, vil den næste levering blive betragtet som en ny ordre og leveringsomkostninger betales på ny.
  3. Hvis du har accepteret, at varen bliver stillet udenfor, ved din ejendom, anses varen for leveret, og du bærer risikoen i forhold til eventuelt tyveri, skade eller lignende.
 • Fri fragt ved samlet køb over 499,-
 • Levering til pakkeshop (køb under 499,-) = 39 DKK
 • Hjemmeleverede pakker (køb under 499,-) = 89 DKK
 1. Montering
  1. I forbindelse med afgivelsen af din ordre, har du mulighed for at tilkøbe montering af din vare. Priserne og vilkårene for tilkøb af montering kan findes her.
  2. XXL leverer kun til Danmark, eksklusiv Grønland og Færøerne. Montering leveres kun til brofaste øer.
  3. Ved forhold hvor det op- og ind bæring ikke er muligt forbeholder vi os ret til alene at levere til kantsten efter aftale med dig.

3. Priser

 1. Alle priser er angivet i danske kroner, inkl. moms..
 2. Vores priser opdateres løbende. Det er den gældende pris når du afgiver din bestilling, som du skal betale. De priser, der er angivet for de enkelte produkter på www.xxl.dk, er eksklusiv leverings- og monteringsomkostninger.

4. Betaling

 1. For at handle på www.xxl.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du er under 18 år skal købet godkendes af en myndig person som er ansvarlig for køber.
 2. På www.xxl.dk kan du betale med VISA/Dankort, VISA Electron, VISA, Eurocard/MasterCard og Maestro. Der tages ikke gebyr ved betaling med betalingskort.
 3. Beløbet reserveres straks efter din ordre er afgivet og trækkes endeligt når din ordre afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.
 4. Alle betalingstransaktioner gennemføres via det sikre betalingssystem Klarna. For yderligere information følg dette link: https://www.klarna.com/dk/kundeservice/sikkerhed
 5. Skulle der mod forventning være sket en trykfejl, opstå forsinkelse, eller være tale om restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at kontakte dig. Vi vil selvfølgelig altid forsøge at imødekomme en tilfredsstillende løsning for dig – f.eks. hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare.

5. Fortrydelsesret

 1. Du kan uden begrundelse træde tilbage (fortrydelsesret) fra den indgåede aftale inden fortrydelsesfristen. Fortrydelsesfristen udløber 365 dage efter den dag, du har foretaget ordren.
 2. Du kan benytte vores returskema, som du finder her. Udfyld venligst alle punkter på returskema.
 3. Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at afhente din pakke på posthuset uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om, at du fortryder købet før pakken er afsendt fra vores lager.
 4. Fortrydelsesret på montering 
  1. Din fortrydelsesret frafalder, så snart monteringen af dit produkt er påbegyndt (undtagen cykler). Det kan betyde, at din returret kan frafalde efter din ordre er placeret, da vores serviceværksted kan påbegynde arbejdet så snart ordren er gået igennem vores system.
  2. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er påbegyndt.
 5. Fortrydelsesretten gælder ikke for følgende varer:
  1. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.
 6. Returnering af varer
  1. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du afsende varen til os uden unødig forsinkelse. Du vil få tilsendt en returlabel på mail når du har aflagt din ordre. Du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.
  2. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik, men hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at der kan fratrækkes et beløb for værdiforringelsen.
  3. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering inklusiv den mulige tilbagelevering.
  4. Produkter der pga. deres art kun kan vælges som hjemmelevering og dermed ikke kan leveres med normal post, som f.eks. ski, cykler m.m, skal i tilfældet af returnering kontakte XXL kundeservice der vil informere Bring om returneringen. Efterfølgende vil Bring kontakte kunden med henblik på arrangering af opsamling.
  5. Varen anbefales returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi, som vi forbeholder os retten til at annullere din returnering.
  6. Adressen for tilbagelevering vil være oplyst på den udsendte returlabel. Du bedes vedlægge returformularen.
 7. Vores tilbagebetaling
  1. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, vil vi tilbagebetale alle beløb modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af, at du har valgt en anden leveringsform end den billigste, vi tilbyder). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse. Ved tilbagebetalingen anvender vi samme betalingsmiddel, som du har benyttet ved betalingen for varen.
  2. Vi vil tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur og håndteret af din returnering er gennemført.

6. Reklamationer

 1. Når du handler på www.xxl.dk kan købelovens mangels regler finde anvendelse på varekøb.
 2. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 3. Hvis du mener, at din vare har en fejl eller en mangel, bedes du kontakte vores kundeservice her. Når du henvender dig, skal du forklare, hvad fejlen eller manglen ved varen er.
 4. Du skal reklamere snarest muligt og altid inden for rimelig tid efter, at du er blevet opmærksom på fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 5. Er reklamationen berettiget refunderer vi dine fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.
 6. Adresse der er beskrevet på din returlabel. Vedlæg en kopi af din faktura. Returlabelen kan du få tilsendt fra vores kundeservice.
 7. Oplysning om klagemuligheder
  1. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på e-mail kundeservice@xxl.dk.
  2. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning kan du klage til Center for klage løsning, Konkurrence- og forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk.
  3. EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@xxl.dk.

7. Personoplysninger

 1. Så snart kunden har angivet en ordre, vil der automatisk blive oprettet en kundekonto til www.xxl.dk. Hvis kunderne har brug for yderligere information vedrørende dette bedes de kontakt XXL kundeservice på kundeservice@xxl.dk.
 2. Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig (herunder navn, adresse, telefonnummer og emailadresse, oplysninger om dine køb og betalingsdata), for at kunne opfylde aftalen med dig, og for at kunne efterkomme dine eventuelle anmodninger om nyhedsbreve. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand, medmindre vi er berettiget hertil (f.eks. Klarna der behandler vores betalinger), dog vil videregivelse kunne ske i forbindelse med en omstrukturering eller salg af vores aktivitet. Al behandling og videregivelse af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven.
 3. Den dataansvarlige er XXL Sports & Outdoor ApS, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, og du kan ved henvendelse hertil få oplysninger om, hvad der er registreret om dig. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven.
 4. Som registreret hos os, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Kundeservice@xxl.dk.

8. Kontakt

 1. Vedrører din henvendelse køb på www.xxl.dk, bedes du kontakte vores kundeservice her.
 2. BEMÆRK at alle retur og bytte varer skal sende til vores lager i Sverige. Dette kan du gør uden omkostninger hvis du anvender den returlabel, som du har modtaget på mail omhandlende "Oplysninger om din bestilling". Adressen til vores lager i Sverige er:
  XXL SPORT & VILDMARK AB
  Pilängsgatan 9
  70227 Örebro, Sweden
 3. Hvis du ønsker at kontakte XXL Sports & Outdoor ApS hovedkontor, kan du kontakte os på

 

CVR: 37426156 
XXL Sports & Outdoor ApS
Hovedvejen 197
2600 Glostrup

OBS BYTTE OG RETURVARE SKAL SENDE VORES LAGER - SE HVOR NEMT DU KAN BYTTE OG RETURNERE HER

E-mail: kundeservice@xxl.dk

Tlf: 0045-28518085

  

9. PRIVATLIV

1. Indledning
Formålet med denne oplysning er at informere dig som kunde om, hvilke oplysninger vi indsamler på vores hjemmeside (xxl.dk), og hvordan disse oplysninger anvendes. For at sikre at privatlivet ikke krænkes, følger vi den danske lov om behandling af personoplysninger.

2. Oplysninger, der indsamles
XXL indhenter personoplysninger, når du tilmelder dig til at modtage tilbud hos os pr. e-mail og/eller sms, gennemfører køb på xxl.dk, opretter bruger på "min side" og/eller deltager i konkurrencer arrangeret af XXL. Vi indhenter oplysninger om din brug af vores netsider via cookies. Du kan læse mere om cookies, og hvilke cookies vi benytter her. De oplysninger, XXL indhenter, er følgende: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse. I nogle tilfælde beder vi om en fødselsdato og din accept af, at vi bruger oplysningerne til markedsføring.

3. Hvordan XXL benytter – og hvem kan benytte – dine personoplysninger
XXL benytter udelukkende oplysningerne til markedsføringsformål eller ved kontakt i forbindelse med køb foretaget hos XXL. XXL indsamler oplysninger, således at vi kan give vores kunder relevante tilbud, der passer til kundens interesser. Desuden bliver oplysningerne brugt til at sikre gode kundeoplevelser på vores sider, xxl.dk. XXL er ansvarlig for de oplysninger, der indhentes. XXL vil ikke sælge personoplysninger, givet til os, til tredjemand – hvilket betyder, at du ikke får oplysninger fra andre virksomheder end os. XXL benytter sig af samarbejdspartnere og tredjemand til at behandle og opbevare oplysninger samt til markedsføring på vegne af XXL. Denne form for opbevaring og databehandling kan ske uden for EU/EØS-området.

4. Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om, ønsker indsigt i eller at slette personoplysninger, som opbevares om dig, skal du blot kontakte os i kundeservice på kundeservice@xxl.dk. Du kan også til enhver tid ændre dine oplysninger på din personlige side: xxl.dk/login. Her kan du også framelde nyhedsbrevet. Du kan også framelde nyhedsbrevet ved at følge linket forneden i vores nyhedsbrev.

5. Personoplysningerne
Personoplysningerneregistreres hos XXL Sports & Outdoor ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på xxl.dk er Oscar Gyllenberg, Head of Customer Service, XXL Group

 

E-handelsmærket opfordrer E-handelssider til at vise en standard fortrydelsesformular, den ser du nedenfor - BEMÆRK venligst at du hos XXL kan returnere og bytte uden omkostninger for dig ved at benytte vores returlabel - kan du ikke finde din returlabel, kan du kontakte kundeservice@xxl.dk og få en ny.

 

 Bilag 1

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til [XXL Sports & Outdoor ApS, Hovedvejen 197, 2600 Glostrup | Tlf: 28518085 | kundeservice@xxl.dk]:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

Guides, Tips & Råd
Til toppen