Denne hjemmeside benytter cookies Okay, jeg forstår
All Sports United

Kundeservice

Nordens største forhandler af sportsudstyr

Levering

- Hurtig gratis levering

Fri fragt, og 365 dages gratis retur! VI tilbyder hurtig levering på blot 1-4 dage i hele landet. Undtaget herfor er dog bestillingsvarer, cykler og ski.

Læs mere

Betaling

- Sikker betaling

Du kan betale med Visa/Visa Electron, Mastercard samt Maestro. Din kortbetaling sendes trygt krypteret via Klarna, vores leverandør af betalingsløsninger.

Læs mere

Bytte & retur

- 365 dage

Vi tilbyder 365 dages penge tilbage garanti, fra den dato, du har bestilt din vare, og gratis retur samt ombytning. Det skal være nemt at handle hos os!

Læs mere

Tilmeld dig

- De seneste nyheder

Som abonnent forkæler vi dig med eksklusive tilbud, sæson nyheder og vores bedste tips & tricks! Du deltager samtidig alle vores konkurrencer!

Registrer dig

30 DAGES PRISGARANTI
BCA

BCA Radio Walkie talkie BC Link 17/18, sikkerhedsradio (FØRPRIS 1389,-)

1.000,-
FARVE: STD
STØRRELSE:
oneSize
FRI FRAGT*, BYTTE OG RETUR
365 dages bytte & retur
Restsalg!
BCA Radio Walkie talkie BC Link 17/18, sikkerhedsradio (FØRPRIS 1389,-)

PRODUKTINFORMATIONER

BC Link er et praktisk kommunikationsværktøj, der håndterer sikkerheden for dig og dine turkammerater. BC Link har 8 PMR 446-kanaler + 38 sup-kanaler og fungerer på den åbne Hertz-skala. Du kan forhåndsprogrammere 6 forskellige kanaler og nemt skifte fra en kanal til en anden.

Enheden er lille og let, og den har den store fordel, at alle funktioner kan betjenes fra Smart Mic-enheden. På Smart Mic-enheden finder du højttaler, fra/til-knap, lydstyrke, kanalvalg, batteriindikator og knap til kommunikation. Der er også mulighed for at slutte ørepropper/headset til Smart Mic-enheden.

Basisenheden har et opladeligt 3,7 V litium-ion-batteri, som har en lyttetid på op til fire døgn i kaldt vejr. De fleste, som bruger BC Link, placerer basisenheden i sækken, trækker Smart Mic-enheden frem og fastgør den til rygsækkens rem eller jakkekraven.

BCA BC Link sælges enkeltvis og indeholder basisenhed, Smart Mic-enhed, oplader til 220 V og clips til fastgøring af basisenheden til bæltet.

Specifikationer:
- Vægt: 340 gram
- Mål: Smart Mic-enhed 8 x 4 x 4,5 cm, basisenhed 6 x 5 x 15 cm
- Garanti: 3 år
- Kompatibilitet: Kompatibel med alle FRS/GMRS- og PMR446-standardradioer
- Vandtæthed: IP56
Vis mere

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Læs mere

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION}
{FORMATTED-PRICE}
Til toppen